Tel: +32 (0)476/46 56 91
CONTACTEER ONS

Verwarming Rs Sanitechnics

Verwarming

RS Sanitechnics uit Brakel plaatst voor u centrale verwarming op aardgas, propaan of mazout, CV-ketels van de beste merken: Viessmann, Buderus, Bulex of het merk dat u verkiest. Uiteraard installeren wij plaatstalen, sierradiatoren of vloerverwarming.

Centrale verwarming met service

RS Sanitechnics uit Brakel installeert al ruim 25 jaar centrale verwarmingssystemen. Wij bieden een efficiënte, betrouwbare, comfortabele verwarming. Aangesloten volgens de beste technieken en laag in stookkosten. Mocht er onverhoopt toch iets defect gaan dan zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor herstellingen. Ook aan ketels die niet door ons zijn geleverd. Bovendien voorzien wij uw verwarming graag van periodiek onderhoud.

Innovatieve oplossingen

Naast professioneel advies krijgt u van ons een ontwerp en berekening van de te verwarmen ruimtes. Hierop wordt de juiste stookketel voor uw situatie gebaseerd. De verwarming past daarbij altijd binnen uw budget en in combinatie met nieuwe energietechnieken kunt u nog aanzienlijker besparen op uw verbruik. Voor een totaalpakket bent u bij RS Sanitechnics op het goede adres.

IMG_4510 RSSanitechnicsFoto75 IMG_3006

RS Sanitechnics levert kwaliteit duurzaamheid

Vraag ons advies of een op maat gemaakte