Tel: +32 (0)476/46 56 91
CONTACTEER ONS

Ventilatie installatie Rs Sanitechnics

foto_800[1]

 

Ventilatie installatie is tegenwoordig verplicht in nieuwbouwwoningen. En ook bij uitbouwwerkzaamheden is het gebruikelijk direct een ventilatiesysteem mee te bouwen. Er bestaat natuurlijke en mechanische ventilatie. Wij adviseren u in de juiste keuze en werken enkel met de meest courante merken.

 Voordelen ventilatie installatie

Ventilatie wordt aangeraden om het binnenklimaat in uw woning optimaal te houden door voldoende luchtcirculatie. Luchtvochtigheid en nare geurtjes krijgen geen kans meer in uw woning. U geniet met een ventilatiesysteem van een geventileerde binnenlucht.

Goed advies

Met ruim 25 jaar ervaring adviseert RS Sanitechnics u met plezier over de juiste ventilatie voor uw woonruimte. Zo zijn mechanische ventilatiesystemen uiterst geschikt voor badkamer, toilet en keuken. Deze voeren vocht af en voorkomen schimmelvorming. Maar ook dan heeft u nog steeds ruimte keuze. Wij adviseren u graag voor de ideale, prijs-, kwaliteit- en functionaliteitverhouding.

Ventilatie plaatsen

Het op de juiste wijze plaatsen van de ventilatie vraagt om technische kennis. Dit zit hem voornamelijk in de berekening voor het juiste systeem voor een optimaal resultaat. Bij ons kunt u vertrouwen op service en wanneer u een storing ondervindt aan uw huidige systeem kunt u te allen tijde contact met ons opnemen voor reparatie.

 

 

 

RS Sanitechnics levert kwaliteit duurzaamheid

Vraag ons advies of een op maat gemaakte