Tel: +32 (0)476/46 56 91
CONTACTEER ONS

Totaalconcept Rs Sanitechnics

RS Sanitechnics levert een totaalconcept. Bij uw sanitaire installatie of herstelling verzorgen wij de werkzaamheden van leidingen tot betegeling. Daarbij heeft u contact met slechts een persoon voor heldere afspraken en een efficiënte oplevering. Wanneer uw badkamer toe is aan vervanging, leveren wij al 25 jaar professionele kwaliteit voor langdurig plezier.

Sanitaire installatie met minimale overlast

Wanneer wij voor u aan de slag mogen maken we duidelijk afspraken over de termijn van werkzaamheden en de uiterlijke opleverdatum. Zo ervaart u minimale overlast van de badkamerrenovatie of -installatie in uw woning. Door onze jarenlange ervaring is geen klus ons te gek. Wij leveren compleet nieuwe badkamers, renoveren douches en toiletten en werken vanaf afbraak tot oplevering.

Ook hulp na installatie

Ervaart u problemen met uw sanitaire voorzieningen zoals een lekkende kraan of een defecte badkamerinstallatie? RS Sanitechnics is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor sanitaire herstellingen. Wij hebben een hoop onderdelen op voorraad voor een snelle en efficiënte oplossing.

RSSanitechnicsFoto116 RSSanitechnicsFoto53 RSSanitechnicsFoto39

RS Sanitechnics levert kwaliteit duurzaamheid

Vraag ons advies of een op maat gemaakte