Tel: +32 (0)476/46 56 91
CONTACTEER ONS

sanitair Rs Sanitechnics

RS Sanitechnics voorziet met ruim 25 jaar ervaring in de perfecte installatie van alle sanitaire toestellen, leidingen en toebehoren. U kunt bij ons terecht voor een volledige installatie of renovatie van uw badkamer. Met RS Sanitechnics werkt u prettig samen doordat het contact altijd verloopt via een contactpersoon. Daarnaast verzorgen wij het volledige project. Van afbraak tot betegeling en installatie van sanitaire toestellen en kasten zoals een ombouw van uw wasbak. Ook voor alle herstellingen bent u bij RS Sanitechnics aan het juiste adres.

KWALITEIT EN DUURZAAMHEID

Wij werken altijd met de allernieuwste materialen en producten in samenspraak met onze groothandels. Dit maakt het sanitair dat wij leveren altijd van de hoogste kwaliteit. Daarnaast gaan deze innovatieve voorzieningen ook veel langer mee. U doet dus een duurzame investering wanneer u voor nieuw sanitair kiest.

PASSEND SANITAIR

U kiest voor RS Sanitechnics voor een scherpe prijsofferte die altijd past bij uw budget. Daarnaast verzekert u zich van passende badkamermeubels en een perfecte afwerking voor langdurig plezier. Uiteraard leveren wij ook iedere stijl. Gaat u voor een klassieke badkamer en toilet of wilt u een moderne en strakke oplossing? Neem eens contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

RS Sanitechnics levert kwaliteit duurzaamheid

Vraag ons advies of een op maat gemaakte