Tel: +32 (0)476/46 56 91
CONTACTEER ONS

Airco installatie Rs Sanitechnics

SRK-ZMS2RS Sanitechnics installeert airco’s in iedere gewenste situatie. Bij u thuis of op kantoor. Een airco installatie heeft ook in het Belgische klimaat veel voordelen. Zo zorgt het geheel het jaar voor een optimaal binnenklimaat. Voor een professionele airco installatie heeft u een specialist nodig die kwaliteit levert, de koelleiding en elektriciteit juist aanlegt, service biedt en voor iedere situatie en passende oplossing kent. RS Sanitechnics is zo’n airco installateur.

Airco onderhoudsbeurt

Goed onderhoud aan uw airco is zeer belangrijk om slijtage en storingen aan het systeem te voorkomen. Zo bent u hinder door muffe luchtjes of een vervelend geluid altijd voor. Onze monteurs hebben ruime ervaring met de installatie en onderhoud van airco’s. Ook wanneer u uw airco niet door RS Sanitechnics is geïnstalleerd komen we langs voor uw airco onderhoud. Wij controleren onder andere op de volgende onderdelen en verbeteren deze wanneer nodig:

  • Druk van het aircosysteem
  • Eventuele bijvulling van koudemiddel
  • Lekkagepunten
  • Koppelingen, koelleiding en elektra
  • Schone filters

Hulp bij storingen

Wanneer uw airco of een onderdeel aan uw airco kapot is of niet meer naar behoren werkt, neemt u contact op met onze servicedienst. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor spoedgevallen aan uw installatie. Onze monteurs komen zo spoedig mogelijk langs en doordat we veel onderdelen op voorraad hebben liggen, bent u snel en efficiënt geholpen.

RS Sanitechnics levert kwaliteit duurzaamheid

Vraag ons advies of een op maat gemaakte