Tel: +32 (0)476/46 56 91
CONTACTEER ONS

Zonneboiler Rs Sanitechnics

IMG_5167
RSSanitechnicsFoto152

 

 

 

 

 

 

Wanneer u een zonneboiler installeert maakt u vanaf dat moment altijd gebruik van gratis energie. De zonneboiler kan in combinatie met een warmtepomp worden geïnstalleerd voor optimaal rendement. De warmtepomp kan namelijk de overtollige warmte van de zon opvangen en later afgeven. Laat nieuwe energietechnieken altijd plaatsen door een aannemer om u te verzekeren van een kans op premie en een snellere terugverdientijd vanwege de juiste aansluiting.

Hoe werkt een zonneboiler

Wanneer u kiest voor de installatie van een zonneboiler worden er zonlichtcollectoren op uw dak geplaatst. Het liefste doen we dit in de richting Zuid-Zuidwest. De collectoren absorberen het zonlicht en verwarmen hiermee het water. Vanwege de hoge
efficiëntiegraad nemen de collectoren weinig plaats in beslag. De collectoren en zonneboiler worden doorstroomd met Glycol waardoor er geen kans op bevriezing is in de koude periodes. Dit zorgt er voor dat op minder zonnige dagen, of als de zon niet aanwezig is er warmte kan worden opgewekt. Zo heeft u 100 % gratis warm water.

Premie op zonneboilers

Momenteel is er een premie mogelijk via Eandis van 550 €/m² paneel. U moet hiervoor aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zo moet u de zonneboiler laten plaatsen door een aannemen zoals RS Sanitechnics, moet de aanvraag binnen twaalf maanden na de factuurdatum bij Eandis liggen en dient uw dossier volledig te zijn. Meer informatie hierover vindt u hier.

Advies door RS Sanitechnics

Er zijn verschillende keuzes die u kunt maken voor de installatie van een zonneboiler. RS Sanitechnics heeft al 25 jaar ervaring op het gebied van verwarmingen en adviseert u op maat. Uiteraard kunt u bij ons ook een offerte opvragen voor de installatie van uw nieuwe energietechnieken. Bel ons vandaag nog.

 

RS Sanitechnics levert kwaliteit duurzaamheid

Vraag ons advies of een op maat gemaakte