Tel: +32 (0)476/46 56 91
CONTACTEER ONS

Onderhoud & herstellingen Rs Sanitechnics

RS Sanitechnics verzorgt uw sanitaire herstellingen en onderhoud. Want het kan gebeuren. Uw kraan lekt, de wc-bril hangt los, iemand loopt ongelukkig tegen de glazen douchewand op. Het brengt allemaal ongemak met zich mee. Daarnaast verliest een lekkende kraan meer water dan u denkt en houdt een kapotte douchewand de warmte niet vast. Dit is zonde voor uw energieverbruik.

Sanitaire herstellingen

RS Sanitechnics lost al uw problemen rondom de badkamer snel op. Hiervoor zijn we 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Zelfs op feestdagen. Voor al uw sanitaire herstellingen neemt u daarom contact met ons op. Wij hebben een hoop onderdelen op voorraad waardoor we direct op de juiste wijze kunnen helpen. Daarnaast werken wij enkel met kwalitatieve merken, hebben we ruim 25 jaar ervaring op het gebied van sanitaire installaties en kiest u met RS Sanitechnics voor een professionele aannemer.

Sanitair onderhoud

Voorkom spoedreparaties door voor sanitair onderhoud te kiezen. U trekt dan aan de bel nog voordat uw badkamerinstallaties kapot gaan. Op die manier voorkomt u samen met RS Sanitechnics dat de kraan gaat lekken, de badkamerventilatie ermee stopt of de douchedeur uit zijn scharnieren valt.

BU2A0156

RS Sanitechnics levert kwaliteit duurzaamheid

Vraag ons advies of een op maat gemaakte