Tel: +32 (0)476/46 56 91
CONTACTEER ONS

Warmtepompboiler Rs Sanitechnics

Een warmtepompboiler is een milieuvriendelijk alternatief op de ouderwetse verwarmingsinstallatie. Met dit duurzame systeem bespaart u direct op uw verbruik en maandelijkse energiekosten. Wanneer u aan alle voorwaarden voldoet komt u bovendien in aanmerking voor subsidie.  Dit maakt de investering in een warmtepompboiler een verstandige keuze.

Wat doet een warmtepompboiler?

Een warmtepompboiler werkt, in tegenstelling tot een warmtepomp, op de ventilatielucht uit uw woning. Dit houdt in dat dit innovatie systeem warmte uit de binnenlucht haalt en deze lucht met drukverhoging naar een hogere temperatuur brengt. Deze warmte wordt gebruikt om water te verhitten. Doordat er alleen stroom nodig is voor dit proces verbruikt deze milieuvriendelijk boiler weinig energie. In een dag kan de installatie ongeveer 300 liter water verwarmen. De ingebouwde ventilator die de lucht aftapt, zorgt daarbij direct voor een fris binnenklimaat in huis.

Jarenlange ervaring

RS Sanitechnics heeft jarenlange ervaring op het gebied van verwarmingen. Doordat wij altijd op de hoogte blijven van nieuwe technieken en systemen, adviseren wij u graag over het type warmtepompboiler dat geschikt is voor uw situatie. Daarnaast weten wij of de combinatie met een zonneboiler u wellicht nog meer profijt zal opleveren wat betreft besparingen.

RSSanitechnicsFoto167 RSSanitechnicsFoto168

RS Sanitechnics levert kwaliteit duurzaamheid

Vraag ons advies of een op maat gemaakte