Tel: +32 (0)476/46 56 91
CONTACTEER ONS

Badkamer Rs Sanitechnics

RS Sanitechnics verzorgt het totaalpakket van uw badkamerr, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Met ruim 25 jaar ervaring in sanitaire installaties doet u bij ons beroep op professionaliteit, kwalitatieve producten, langdurig plezier en een perfecte afwerking. Laat uw badkamer renoveren door RS Sanitechnics: dat past altijd bij uw wensen en binnen ieder budget.

TOTAALPAKKET IN BADKAMERRENOVATIE EN NIEUWBOUW

Wij luisteren graag naar uw wensen. Op die manier kunnen wij u optimaal adviseren over de badkamerinstallatie. Wij werken enkel met kwalitatieve merken maar uw keuze voor bijvoorbeeld een klassieke of moderne badkamer en het budget dat u voor ogen hebt, heeft invloed op ons advies. Na een oriënterend gesprek leveren wij u een offerte op maat en bestellen we de juiste sanitaire systemen. We maken werk- en opleverafspraken en verzorgen uiteraard uw badkamerrenovatie met perfecte en propere oplevering. Dit gehele totaalpakket bespreekt u met enkel een contactpersoon om u zoveel mogelijk te ontzorgen.

VAN VLOER TOT PLAFOND

RS Sanitechnics verzorgt uw badkamerrenovatie van vloer tot plafond. Wij betegelen de muren, gieten de vloer, verven de wanden en installeren kranen, toiletten, wasbakken, douches en de badkamermeubelen waarvoor u gekozen heeft. Zo realiseert u in samenwerking met een aannemer een complete badkamer volledig naar uw dromen.

RS Sanitechnics levert kwaliteit duurzaamheid

Vraag ons advies of een op maat gemaakte