Tel: +32 (0)476/46 56 91
CONTACTEER ONS

Ventilatiesysteem Rs Sanitechnics

Een ventilatiesysteem is tegenwoordig verplicht in nieuwbouwwoningen. De goed geïsoleerde woningen van tegenwoordig laten namelijk nauwelijks frisse lucht binnen. Zo kunnen er niet alleen vochtproblemen ontstaan, maar vermindert ook het binnenklimaat. Kies het juiste ventilatiesysteem voor uw woning of specifieke ruimte.

foto_800[1]Soort ventilatiesysteem

Het binnenklimaat in uw woning verfrissen kan met een ventilatiesystemen zonder dat daarbij de warmte in de woning verloren gaat zoals het geval is wanneer u ramen tegen elkaar open zet. Er zijn vier verschillende mogelijkheden afhankelijk van de ruimte, uw wensen, uw woning en budget.

  • Ventilatie A: natuurlijke luchtafvoer en luchtaanvoer zonder mechanische hulp. De luchtverversing gaat via ingebouwde ventilatieroosters in de ramen.
  • Ventilatie B: Natuurlijke luchtafvoer en mechanische luchttoevoer voor een gecontroleerde toevoer van verse buitenlucht. De afvoer en circulatie van de lucht gebeurt op dezelfde wijze als bij systeem A.
  • Ventilatie C: Natuurlijke luchttoevoer en mechanische luchtafvoer wanneer het niet meer mogelijk is om vuile lucht op een natuurlijke manier af te voeren. Vochtige en vuile lucht wordt aangezogen via luchtkanalen wanneer nodig.
  • Ventilatie D: Mechanische luchtafvoer en mechanische luchtaanvoer. Dit is een volledig gecontroleerd systeem wat betekent dat de ventilatie automatisch gestuurd wordt. Een efficiënt en bijzonder energiezuinig ventilatiesysteem.

RS Sanitechnics levert kwaliteit duurzaamheid

Vraag ons advies of een op maat gemaakte